Hoofdkantoor Uden

Felix van der Putten Verf

Een toonaangevende groothandel in verf en aanverwante producten in bouw, DHZ en industrie.

HomeOrganisatie

Over Ons

Felix van der Putten Verf is een toonaangevende verfgroothandel, die zich met name richt op de professionele schilders  en/of  verwerkers, timmerfabrieken, stucadoorsbedrijven en de opdrachtgevende markt, zoals woningcorporaties, architecten, adviesbureaus en Verenigingen van Eigenaren in Limburg en Noord-Brabant.

Binnen ons verzorgingsgebied hebben wij de beschikking over 12 eigen servicecentra, waar u terecht kunt voor een deskundig advies, of uw producten direct mee kunt nemen.

Daarnaast zijn wij toeleverancier voor de industriële gebruiker en de verf- en behangspeciaalzaak (Doe-Het-Zelf Divisie).

Met een historie van ruim 135 jaar beschikt Felix van der Putten Verf over veel knowhow.
We kunnen bogen op een lange ervaring als het om verftoepassing gaat. In opdracht van de applicateur en/ of opdrachtgever verrichten we diverse metingen, zoals laagdiktemetingen of vochtmetingen.

Het accent bij Felix van der Putten Verf ligt met name op advisering, waarbij het leveren van de beste oplossing voor een duurzaam eindresultaat voorop staat. Daarnaast zijn wij in staat om via een modern logistiek systeem en een eigen bezorgdienst binnen 24 uur producten op elke locatie in de regio te bezorgen.

In de afgelopen 135 jaar zijn wij een hecht familiebedrijf gebleven met korte communicatielijnen, waar persoonlijk contact met klanten en leveranciers en betrouwbare levertijden voorop staan. We weten exact wat in de markt speelt en kunnen hierop snel en flexibel inspelen, ook als het om een niet-alledaagse oplossing gaat.

© Felix van der Putten Verf. All rights reserved